bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur

Geschreven door: Marjolein
08 september 2020

bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur

Geschreven door: Marjolein

Hallo Lezers,

Alweer een wekelijkse update hoe mijn Nederland slank avontuur deze week is verlopen! Hoe gaat het nu met mij en verloopt alles nog op rolletjes?

Om te beginnen heeft het programma ervoor gezorgd dat ik beter in mij vel zit en zoals al vaker heb benoemd meer energie heb. Soms heb ik weleens van die vermoeide momenten, maar ik kan mij er nu beter overheen zetten dan voor het dieet. Dus dat is zeker een pluspunt.

Oh jee sjoemelen

Wel moet ik je bekennen dat ik deze week een paar keer heb gesjoemeld en buitenshuis heb gegeten, waardoor ik niet volledig aan het dieet heb gehouden. Ik heb dus de touwtjes iets losser gelaten. Om te zorgen dat ik niet helemaal over de scheef ben gegaan heb ik het gecompenseerd, dus bijvoorbeeld niet het toetje te nemen en extra water drinken. Daarnaast had ik last van mijn maandelijks feest ( daar zat ik helemaal niet op te wachten), waardoor ik altijd super veel zin heb in zoetigheid. Ik heb daarom ook deze week met een boog om de chocolade afdeling heen gelopen. Ik had namelijk met mijzelf de afspraak gemaakt dat ik buitenshuis mocht sjoemelen en touwtjes iets losser mocht, maar dat ik niet ging toegeven aan chocolade. Ik wou het goed in balans houden. En ja ik ben mijn afspraak nagekomen! Ik wist dat als ik eraan zou toegeven dat ik spijt zou krijgen en dat vond ik het niet waard.

Gelukkig heb ik het daarna weer goed opgepakt en zit ik gewoon op mijn oude ritme. Ik dacht eerst dat ik dit terug zou zien in de meterstanden, maar gelukkig is het nog steeds stabiel. Dus dat was wel een vreugdedansje waard.

Hup naar de sportschool

large (1)

Daarnaast heb ik sporten verhoogd naar drie keer in de week en dat is prima te doen met het programma. Ik merk nu ik meer energie heb ook sneller naar de sportschool ga. Misschien herken je je hier wel in. Het regent of je zit zo lekker binnen dat je eigenlijk geen puf hebt om naar de sportschool te gaan. Ach, ik ga morgen wel of overmorgen of nou ja toch maar volgende week, zulke momenten heeft vast iedereen weleens. Ik merk nu ik meer energie heb de drempel lager ligt en sneller naar de sportschool ga, ook al regent het buiten. Juist de combinatie gezond eten en sporten is belangrijk.

Gelukkig heb ik deze week geen uitjes of andere verleidingen en is gewoon weer ouderwets voor mijzelf koken. Benieuwd hoe het deze week eraan toe gaat bij huize Wiersema? Volgende week weer een nieuwe blog.

Groetjes,

Marjolein Wiersema

 

11874010_989539891105656_1415851495_n

 

Marjolein

Geschreven door: Marjolein