bannerimage

Snel slank met Marion

Geschreven door: Marion
21 oktober 2014

bannerimage

Snel slank met Marion

Geschreven door: Marion

Week 9

Elke week vind ik het weer spannend om op de weegschaal te gaan staan. Zal ik dit keer afgevallen zijn? En hoeveel dan? En ja hoor weer 1,1 kilo is eraf en ben ik op de helft. Zo lekker.
Ik heb lange tijd wel honger gehad tussen de maaltijden door maar daar heb ik nu helemaal geen last meer van. Ik ben helemaal gewend aan de porties.

Inmiddels heb ik met mijn kat een ritueel als ik 's ochtends yoghurt eet. Boghi zit op de tafel te wachten totdat ik mijn schaaltje leeg heb en dan lebbert hij vol overgave het bakje schoon.

IMG_4400 IMG_4406

Deze week waren er wel weer een paar uitdagingen. Zo ben ik met mijn collega's gaan eten in een pizzeria. Wat rook het daar lekker zeg. De pizza's zagen er goed uit. Ik kon goed overleggen met de eigenaar wat ik wilde eten. Zo heb ik gekozen voor gamba's van de gril en een salade zonder iets en olijfolie om er zelf een beetje van overheen te gieten. Ik heb heerlijk gegeten. En deze week bij een vriendin gegeten. Ze had mij gevraagd wat ik mocht eten en daar iets lekkers van gemaakt. Ik zag wel kokosmelk staan maar die ging gelukkig door de rijst en niet door de broccoli. Het is dan wel moeilijk om de hoeveelheid aan te houden maar een beetje schatten lukt mij aardig volgens mij.

Sinds een tijdje slaap ik niet zo goed, ik slaap prima in maar word dan rond 4 uur wakker om vervolgens niet meer in slaap te komen. Ik lig dan gemiddeld twee uur wakker waarna ik wel weer in slaap val maar al snel weer op moet. Van Elisabeth heb ik nu bestanden gekregen die ik voor het slapen gaan en bij het ontwaken kan afspelen. En het heeft al resultaat. Eerst was ik nog rond 6 uur wakker maar vandaag was het half 8. Heel fijn.

IMG_4428

Marion

Geschreven door: Marion